Kérdésével és megrendeléssel kapcsolatban hívhat bennünket a
06-1-920-960telefonszámon

Adatvédelmi politika

Az internetes kommunikáció szükséges velejárója egyes személyes adataink átadása. Ahhoz, hogy Ön ezeket az adatokat biztonságban tudhassa, dolgoztuk ki adatvédelmi politikánkat.


Adatfelvétel:

A Vásárlás adatlapot oly módon állítottuk össze, hogy az csupán a legszükségesebb adatokat kérje be Öntől.. Az adatlapon felvett adatokat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat kiszállítás esetén a speditőr cég is megkapja annak érdekében, hogy az árut el tudja Önhöz juttatni. A speditőrök az általunk átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.


Adatok módosítása:

Előfordulhat, hogy működésünkben olyan változás történik, amiről tájékoztatni szeretnénk (pl szerviz partnert váltottunk, az Ön lakóhelyéhez közel új szervizzel kötöttünk szerződést, stb ). Ebben az esetben fontos, hogy a nálunk tárolt adatai naprakészek legyenek. Javasoljuk, hogy a változásról értesítsen bennünket.


Adatok törlése:

Kérheti a nekünk megküldött elektronikus adatainak törlését, amit mi a kérésének megfelelően teljesítünk is. A közöttünk fennálló szerződéses kapcsolat bizonyításául ugyanakkor a szerződés létrejöttét igazoló rendelésének fénymásolatát megőrizzük.


Hírlevél:

Hírlevelet kizárólag akkor küldünk Önnek, ha Ön feliratkozott erre a szolgáltatásra. Leiratkozáshoz elég egy újabb e-mailt küldenie a info@panakabel.hu címre.

Tartozékok

Weblapkészítés ViliSoft