Kérdésével és megrendeléssel kapcsolatban hívhat bennünket a
06-1-920-960telefonszámon

Szállítási szabályzat

Céges adatok

Pana-Kábel Kft.

2142 Nagytarcsa, Naplás út 16.

Tel.: (06-28) 920 960, (06-20) 973-6042

E-mail: info@panakabel.hu

Nyitvatartás: H-P 9.00-16.00

Adószám: 14595633-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-173534

Megközelíthetőség: gépkocsival M0-as autopály 58-as km-nél lévő kihajtónál lévő I. sz. ipari parkban, az autópálya meletti út.

Általános tudnivalók

Megrendelést minden esetben írásban fogadunk el a Vásárlás fül alatt található felületen keresztül. Minden megrendelésről a rendszer automatikus visszaigazolást küld, ami az adatok helyességének ellenőrzésére szolgál. A beérkezett rendeléseket munkanapokon 24 órán belül visszaigazolunk és annak teljesítését a visszaigazolásban foglaltak szerint vállaljuk.

Több tétel egyidejű rendelése esetén a kiszállítás költsége (amennyiben kértek kiszállítást) tájékoztató jellegű, a végleges költséget a visszaigazoláskor kalkuláljuk ki és adjuk meg.

A honlapon szereplő árak tartalmazzák az Áfát.


Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási módok:

A megrendelt termékek a visszaigazolásban szereplő feltételek szerint személyesen átvehetők cégünknél vagy kiszállítjuk. A kiszállítást kisebb termékek esetében a Road Parcel, kompresszoros hűtők esetében a Serpa Kft végzi. Kompresszoros hűtők rendelésekor a készülék súlyára való tekintettel a megrendelőnek gondoskodni kell a termék mozgatásáról, amennyiben ez nem megoldható, jelezze felénk, hogy a speditőr biztosíthasson rakodó személyzetet. A rakodó személyzet külön költséget jelent, ezt a kiszállítás előtt egyeztetni kell velünk.
Mind a Road Parcel, mind a Serpa munkanapokon 24 órán belüli napközbeni kiszállítást vállal. Az áruátvétel zavartalan lebonyolítása érdekében rendeléskor javasolt az átvevő személy elérhetőségeit megadni.
A kiszállítás költségét minden termék esetében a honlapon a termék ára alatt külön feltüntettük.
Amennyiben a termékek ajándékba szeretné adni, lehetőség van arra, hogy szállítási címként közvetlenül a megajándékozottat tüntesse fel. Ebben az esetben a fizetési mód előre utalás.

Kérjük a csomagot kiszállításkor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről vagy hiányosságáról jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.


Fizetési módok:

- készpénzes ill bankkártyás fizetés, amennyiben a termékek cégünknél személyesen veszi át

- előre utalás, amennyiben a terméket cégünknél veszi át, de nem akar készpént magánál tartani, valamint, ha a terméket harmadik fél számára kéri kiszállítani ( pl ajándék )

- utánvét, amennyiben szállító viszi ki az árut, ebben az esetben a szállítónak kell fizetnie.

- bankkártyás fizetés interneten keresztül   VISA, VISA Electrom, Master Card kártyákat fogadunk el (ez a szolgáltatás még nem elérhető)

 


Cseregarancia: Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.


Elállás joga

Az elállási igény a vonatkozó jogszabályok szerint érvényesíthető, mely az alábbi linkre kattintva megtekinthető.:

//net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

A jogszabállyal kapcsolatos leggyakoribb kérdések és az azokra adott válaszok a linkr kattintva olvashatók

//www.nfh.hu/portal/hasznos/internetes/elallasijog.html

 

Adatainak védelme

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél alvállalkozóként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozók az általunk átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Tartozékok

Weblapkészítés ViliSoft